RocketTheme Joomla Templates
     
About us

Kennel Ayrzol

Velkommen til Kennel Ayrzol Skotsk Terriers

John er opvokset med skotten "Buster" (Runehøjs Daks), som var i hjemmet allerede inden John kom til. Senere fik familien Airedale. John købte sin første skotte Nickey i 1985. Nickey levede i mange år hos John's forældre og døde i en alder af 18½ år.

I foråret 1994 købte vi Runehøjs Fjølner - kaldet Kenzo sammen. Her begyndte vores interesse for trim og udstilling.

I 1995 kom Jerrymor Natascha (Zimba) til - efter at vi længe havde søgt efter en egnet tæve, af den rette afstamning, til at starte vores opdræt på. Hendes mor - Miclimac Frizbee - så vi på en udstilling og faldt pladask for hende, og fik heldigvis lov at komme i betragtning som 1. vælger, da hun fik sit 1. kuld med Tamzin Town Clerk.

Året efter gentog Kennel Jerrymor kombinationen - og vi købte Jerrymor Ophelia.

18. september 1998 fik Zimba sit første kuld hvalpe, og siden er flere kommet til.

I vores kennel har vi i dag 5 skotter af eget opdræt, som lever i vores hjem, de har "desværre" også indtaget sengen (fælleskurven) og sofaerne. Udendørs har vi en stor indhegnet have med mange udfordringer, bl.a. solsorte, høns, frøer/tudser og pindsvin. Her skal heller ikke glemmes nabolagets katte, for hvem de overlevende katte ved, at haven er kattefritområde.

I vores opdræt lægger vi vægt på at avle glade, sunde og harmoniske familiehunde, der fysisk og psykisk kan matche hverdagen i en almindelig familie.